Lenkkivihossa on meneillään kiintoisa projekti: ryhmä lenkkarilaisia aikoo juosta lenkin joka päivä marraskuun aikana, ja hurjimmat kilpailevat myös juostujen lenkkien lukumäärällä. Tarkoitus on joka tapauksessa juosta vähintään 25 min. joka päivä. Olen eräänlainen ulkojäsen Lenkkivihossa, joten silkasta myötätunnosta aion myös olla mukana projektissa kykyjeni ja voimieni mukaan. En voinut aloittaa keräilyä virallisena ajankohtana, mutta lasken lenkit tiistaista asti mukaan. Pidän kirjanpitoa päivitysten alareunassa otsikolla "Marrasputki". En voi luvata, että rupean riskillä juoksemaan ihan joka päivä, koska Bislettin kisa lähestyy ja kroppa olisi pidettävä ehjänä, mutta parhaani koetan tehdä.

Eilen lenkkejä kertyikin peräti kolme kappaletta. Aamulla hölköttelin töihin ja illalla matkat salitreeneihin ja takaisin. Kilometrejä kertyi mukavat seitsemisentoista. Tänään en juossut töihin, koska aamulla tuo lonkka taas vihoitteli. Iltapäivällä hölkkäilen kotiin jos kunto kestää.

Salilla jännitys tiivistyy sitä mukaa kun V-päivä lähestyy. Eilen harjoittelimme potkuja ja lyöntejä sekä ip-tekniikoita vyökoetta varten. Varaopettajammekin oli nyt sairastunut, joten hänen sijaisensa tehtäväksi oli annettu käydä läpi kaikki tähänastiset tekniikat kanssamme. Hyvin homma hoitui myös minun osaltani, vaikka jouduin joitakin liikkeitä totisesti kaivelemaan muistin kätköistä. Kaikkia liikkeitä en edes tunnistanut, niitä on ilmeisesti harjoiteltu poissaoloni aikana, mutta onhan tässä vielä aikaa treenata. Toivottavasti opettajat toipuvat pian.

 

Marrasputki per 5.11.: juostuja päiviä 2, lenkkejä 4