Tutkin syksyn aikataulujani vain joutuakseni huomaamaan, että aikatauluja ei ole.

Kaikki ne merkittävät tapahtumat ja tapahtumasarjat, joita on pohdittu pitkin kevättä ja kesää, ovat edelleen pohdiskeluasteella eikä mitään ole lyöty lukkoon. On vain päätöksiä päätöksien tekemisestä.

Kaikki varsinainen toiminta siirtynee talvelle, joka sekin meni ajankäytöllisesti osittain uusiksi hiljattain. Tätä menoa pohdin samoja pulmia vielä ensi keväänä. Totta puhuen en hämmästyisi, vaikka koko ensi vuosi valuisi harakoille jahkailun vain jatkuessa. Muuta kun turhautunutta huokailua ei ole tehtävissä. Niinpä treenien suunnittelukin on aika hankalaa.

Onneksi on näitä täydentäviä lajeja, jos syksystä muodostuu kaiken lisäksi sateinen ja synkkä. Ennen pitkää torstai-iltani vapautuvat omaan käyttööni, joten pääsen parhaimmillaan kolmekin kertaa viikossa salille. Muina päivinä - ja miksei myös salipäivinä - voin juoksennella mieleni mukaan. Kovasti kaipaisin metsään ja pururadalle! Joitakin pitkiksiä yritän päästä tekemään, kuten hasse- ja Paloheinä-maratooneja. Omaehtoisia reissuja olen myös miettinyt ja onhan Wihakin tulossa. Ihan hyvä, joustava ja helposti muokattava syys- ja talviohjelma syntyy näillä eväillä. 

Eilinen tiistaisessio sujui hieman kevyemmin kuin edellisviikolla. Ihan hyvä toisaalta, tänään pääsen hölköttelemään vetrein jaloin ja yläkroppakin seurannee mukisematta mukana. Sammakkohypyt tuntuvat jonkin verran lonkissa, mutta eivätköhän venyttelemällä oikene.