Vanhempainillan jälkeen olo oli kahvitettu ja puudutettu pitkillä talousarviokeskusteluilla. Hyvä uutinen, ja samalla myös huono, oli, että joukkue ei lähde kesällä turnaukseen Tanskaan vaan Ruotsiin. Hyvää tässä oli se, että en ajankäytöllisistä syistä pääse mukaan, mikä on myös huonoa, koska reissu is my middle name. Hyvää on myös se, että Ruotsin reissu on noin puolet halvempi ja lyhyempi, joista jälkimmäinen on myös huono puoli, koska Tanskassa olisi tietääkseni ollut kisapaikan läheisyydessä kauniit uimarannat jne, joiden tuntumassa olisi yksi fudisjoukkueellinen suomipoikia taatusti viihtynyt hyvinkin viikon verran. Poika pääsee joka tapauksessa mukavalle reissulle ja sehän tässä on tärkeintä.

Kaiken säätämisen jälkeen sielu kaipasi raitista ilmaa, joten hienoisesta sateen vihmonnasta piittamatta vaihdoin lenkkikamppeet ja lähdin lähimetsään kiertämään ulkoilutietä. Tällä kertaa panin itse saunan päälle ennen lähtöäni.

Kuusi kierrosta taittui ihmeen joutuisasti. Vain viimeisellä kierroksella alkoi kurkussa tuntua oudolta, mutta räkäistyäni muutaman kookkaan löydöksen tienposkea koristamaan fiilis parani. Olisin voinut juosta koko yön, mutta löyly odotti.