Maanantai-iltapäivällä vielä huouin itseluottamusta ja olin kovasti menossa simhoon, mutta luonto hoiti homman puolestani: jouduin keittiöpalvelukseen. Niinpä keittelin isot kasat sapuskoja viikon varrelle. Session jälkeen sonnustauduin lenkkitamineisiin. Käänsin tossut kohti Malmia, tarkoituksenani joko kiertää lentokenttä tai sitten mennä siitä ohi ja palata takaisin T-reittiä sivuten, sen mukaan miten sattuisi hotsittamaan.

Ilta oli jo pimennyt. Oli hauskaa taas hölkkäillä menemään katulamppujen valossa ja sukeltaa välillä puiden varjoihin. Etenkin Malminkaarella on tähän sopivia pätkiä. Tarkkana sai toisaalta olla, ettei juossut suoraan pyöräilijöiden eteen. Heitä riittää tuolla pitkällä ja suoralla tiellä. Tai siis kaarella.

Lentokenttä oli hienon näköinen valoineen ja kiitoratoineen. Kenttää kiertävä rata sen sijaan ei onnistunut houkuttamaan tällä kertaa, joten pyyhälsin siitä ohi ja käännyin kohti Tapanilaa. Juoksu sujui todella hienosti. Nostin vauhtia tasaisesti siten, että lopulta pingoin kohtalaisen vetävällä askelella. Paloheinän purtsikalla rehkiminen palkitsee itsensä aina mukavalla tavalla, kun tasaisella juoksu tuntuu niin kevyeltä. Jos huomenna on kaunis ilma, lähden taas sinne. 15,5 km on muistaakseni tällä Malmin reitillä pituutta. En yhtään tiedä kauanko käytin aikaa, kun unohdin taas katsoa kelloa. Hyvä lenkki se oli kuitenkin!

Tänään oli vuorossa kuntonyrkkeilyä ja voimacircuitia. Iso ryhmämme valloitti taas isomman salin, joten säkeille emme päässeet, mutta mätkimme kaverin hanskoihin vähän teknisemmän treenin. Jännää miten välillä aikuiselta ihmiseltä katoaa vasemman ja oikean taju...

Heti kuntonyrkkeilyn jälkeen alkoi voimacircuit, jossa olikin hauskoja liikkeitä tarjolla. Erilaisia punnerruksia, mm. renkailla (rankkaa, voin sanoa!), räjähtävää voimaa punttitangon (ja niin halutessa painojen) avulla, alaselän vahvistusta jumppapallon ja käsipainon avulla (samaa liikettä olen tehnyt kotonakin), keppijumpan tapainen liike 10 kg:n painon kanssa siten, että lähdetään ja palataan seisoma-asentoon, sivuttaishoovereita päällimmäinen jalka ja käsivarsi kohotettuna, ja vielä viimeiseksi kahvakuulaa. Saa nähdä minkälainen tönkkökeli huomenna vallitsee.