Tuleva viikonloppu sujuu vähemmän arvokkaissa mutta ehkä jopa liikunnallisissa merkeissä, kun risteilemme perheen kanssa perinteisen monisynttärinvieton kunniaksi Ruotsiin ja takaisin.

Paloheinässä startataan lauantaiaamuna niinikään perinteiselle reissulle, kun Masokistin Unelman osallistujat asettuvat lähtöviivalle toivottavasti kauniin ja suotuisan sään vallitessa. Osallistujaluettelosta bongasin ilokseni useita tuttuja nimiä, toivotan teille kaikille oikein menestyksekästä ja nautinnollista kisaa! Ensi vuonna minäkin sitten taas olen mukana, toivon niin.

Ensi viikolla liikunnat jatkuvat työmatkapyöräilyjen ja hölkkäilyjen merkeissä. Viime päivien lonkkavaivojen inspiroima ankara mietintä- ja pohdiskelutyö on johtanut kipeään päätökseen vaihtaa sin moo hapkido ainakin joksikin aikaa kuntonyrkkeilyyn. Mikäli muutos näkyy lonkkavaivojen vähenemisenä, on kaiketi tehtävä lisää ankeita johtopäätöksiä. Mikäli ei, johtopäätöksistä tulee sitäkin ankeampia. Mutta nyt ei näitä mietitä, kun jalat vielä kantavat. Palaamisiin ensi viikolla!