Juoksuja ei ole ollut raportoitavaksi. Olen tuhissut ja puhissut kesäflunssaa tai pahanlaatuista allergiaa tai kenties molempia, vaikea sanoa. Vaihdoin lääkettä ja se auttoi ainakin silmäoireiluun, kutina ja vetistys on hävinnyt. Kurkussa kaihertaa ilkeästi,  yskää tai kuumetta ei ole, mutta niin totaalinen on ollut muu tukkoisuus, että lenkkeilyä ei ole voinut edes ajatella. Mutta jokaisella vastoinkäymisellä on myös hyvät puolensa: voin todeta, että nilkkani on saanut ansaitsemaansa lepoa ja toipunut.

Olen siis menneinä päivinä tyytynyt löhöilemään, herkuttelemaan ja niistelemään, kun taas Trollhättanissa Ruotsissa on viikonloppuna ahkeroitu 24 tunnin juoksukisassa. Kisa päättyi tänään puoliltapäivin, ja voittoon ylsivät naisten sarjassa Suomen Maria Tähkävuori upealla tuloksellaan 186.172,64, sekä miesten sarjassa Henrik Olsson niinikään loistotuloksella 221.023,58. Kisa oli 24 tunnin juoksun Ruotsin mestaruuskisa. Onnittelut voittajille sekä joka ikiselle kisaan osallistuneelle tuloksesta riippumatta!

Ensi viikolla olen pari päivää työvelvoitteinen, mutta viimeistään tiistaina aloitan kesäloman. Blogini hiljenee silloin enimmäkseen. Juoksuraportteja kirjoittelen satunnaisesti silloin kun pistäydymme kaupungissa.

Toivotan kaikille juoksutovereille ja lukijoille oikein kaunista ja rentouttavaa kesää, olipa lomaa tai ei, sekä tietenkin kelpo juoksukelejä!