Menneellä viikolla kävin kahdesti hölkkäilemässä ja kahdesti kuntonyrkkeilemässä. Hölkkäilyt sujuivat muuten hyvin (tuossa metsälenkillä), paitsi että oikea polvi/pohje on taas kerran ruvennut vaivaamaan. Oudosti jälkikäteen Masokistin jälkeen, mutta niinhän nuo lihaskivut ja -säryt joskus ilmaantuvat vasta, kun palautuminen on edennyt tiettyyn pisteeseen.  Jalka on jäykkä ja juokseminen tekee kipeää jossain epämääräisessä suunnassa pohkeen puolivälin ja polvitaipeen välimaastossa. Niinpä torstaina ja perjantaina, kun liikkumishaluja kuitenkin oli, lähdin salille. 

Torstain kuntonyrkkeilyvuoro oli tupaten täynnä ja treenien tekeminen oli ajoittain vaikeata. Ohjaaja on uusi ja vielä hakee tyyliään, mutta hyvä, nopeatempoinen ja ainakin hikinen tunti siitä sukeutui. Harmi, että torstait ovat tänä syksynä enimmäkseen varatut fudisvelvollisuuksiin. Mutta perjantain tunti oli vähäväkisempi. Säkkejä riitti jokaiselle ja mätke oli sen mukainen. Perjantaitunnista taitaa tulla minulle tapa tästä lähin. Osa porukasta jatkoi vielä kunto-kickboxing-treeneihin, jonne saatan minäkin lähteä vielä joku kerta mukaan.

Näillä jatketaan harjoituksia. Jos säät sallivat, yritän viimeistään ensi viikolla lähteä jumppaamaan jalkaa pururadalle.