Cumulukset toimivat oikein hyvin. Ne eivät tuntuneet yhtä omilta kuin Nimbukset, mutta mäkisellä hiekkatiellä ne siivittivät menoa mukavasti. Ne ovat jonkin verran kevyemmät kuin Nimbukset ja vähemmän tukevat, mutta hyvin vaimennetut.

Toteutin tänään aikeeni ja jätin kellon kotiin. Lenkille lähtivät vain Cumulukset, musiikki ja minä.

Ensimmäinen kierros oli jälleen kerran lämmittelykierros, jonka loppupuolella jo uskalsin lisätä vauhtia. Tänään metsässä oli huomattavasti rauhallisempi liikenne kuin viimeksi. Cumuluksilla sain tiehen lähes sellaisen tuntuman kuin olen haaveillut. Ehkä kaipaamani kontakti vaatisi vielä vaatimattomampia vaimennuksia. Jos tämä kapinameno jatkuu, joku päivä yllätän itseni juoksemasta paljain jaloin siellä metsässä....kietoutuneena seitsemään huntuun.... hörppäillen koivunmahlaa ja ternimaitoa..... apua. Jos näin tapahtuu, herättäkää minut.

Seuraavien kahden kierroksen aikana lisäsin vauhtia reippaasti. Juoksu tuntui irtonaiselta muttei niin vaivattomalta kuin toivoin. Vaatii oman aikansa ennen kuin ihan uudenmalliset kengät tekeytyvät. Neljännen ja viidennen kierroksen menin vähän maltillisempaa vauhtia jotten saisi jalkojani kipeiksi. Viikonloppuna on nimittäin edessä viimeinen pk-puristus ennen Forssaa. Ehkä ainakin perjantain lenkin menen Cumulusten kyydissä.

Kuudes ja viimeinen kierros oli sitten jäähdyttelyä. Edes yksi osa lenkistä oli siis oikeaoppinen.

 

31.5.2006

exe.time: totaniin, jotain tunnin luokkaa, luulisin/10.8 km