Työpaikalla muljahtanut niska hieman häiritsi keskittymistä eilisiltaisella virittelylenkillä. Piti varoa kääntämästä päätä liian nopeasti, ja tuolla vilkasliikenteisillä kaduillahan on ihan mahdotonta liikkua ilman, että täytyy jatkuvasti pälyillä ympärilleen.

Joka tapauksessa hölköttelin joulun ja uudenvuoden mässäilyjen sumentamin voimin T1:n yllättävän helposti ihan mukavaa vauhtia, loppujen lopuksi. Aikaa tuohon kierrokseen kului tunti ja 18 minuuttia.

Tämän viikon treenit ovat vielä verryttelyä ja virittelyä ja juoksutuntuman hakemista, mutta ensi viikolla alkavat keskittyminen ja harjoittelu seuraavaa koitosta varten, joka on edessä toukokuussa. Silloin järjestetään Bornholmissa Tanskassa 6/24/48 h kisa, ja olen ilmoittautunut noista viimeksi mainittuun.

Tiedossa on siis kevään mittaan runsaasti juoksua ja toivottavasti mahdollisiman paljon erilaisia harjoituksia, ainakin kevään aluksi. Juoksun ohella uin, vesijuoksen ja kuntopyöräilen ja teen lihaskuntoharjoituksia. Pääpaino kallistuu jossain vaiheessa määrään, kuten näinkin pitkään aikaperusteiseen kisaan harjoiteltaessa lienee mielekkäintä. Viikkokilometrimäärät kasvanevat reilusti, en ole vielä edes miettinyt minkälaisiin määriin. Etenen paljolti tuntuman mukaan ja pyrin nousujohteisuuteen. En silti edes kuvittele pystyväni juoksemaan 48 tuntia yhteen menoon, vaan tavoittelen mahdollisimman tasaista suoritusta, johon sisältyy kävelyä heti alusta asti, jotta jaksan pysytellä liikkeellä niin pitkään kuin mahdollista.