Tämän määräkuurin ensimmäinen 10 päivän periodi päättyi eilen. Tiistain postauksessa jäin pohtimaan, onnistuuko iltapäivän lenkki, ja sehän onnistui. Kasassa oli siinä vaiheessa n. 105 km, joten eilen illalla hölköttelin vielä Malmin lenkin, jolloin saldoksi tuli n. 120 km. Virallisessa kilsatavoitteessani en siis pysynyt. Juoksupäiviä oli periodissa seitsemän. Nuo kilsamäärät ovat n. kokonaisia kilometrejä, vaihtelin lenkkireittejä jonkin verran, joten ihan metrilleen en nyt osaa sanoa, edes sillä uhalla, että asialla sattuisi olemaan mitään himputin väliä.

Tuntemukset ovat kohtalaisen hyvät, jalat pelaavat moitteettomasti ja muukin kroppa sopeutunee. Viime yönä nukuin aika huonosti. Vatsan kanssa on myös ollut lieviä pulmia. Täytyy olla tarkempi ruoan kanssa.

Loppuviikon hölkkäilen kevyemmin ja panostan jouluvalmisteluihin. Lauantaina juhlin sukulaisten kanssa häitä. Maanantaina alkaa seuraava periodi, jonka aikana pitäisi määrää kertyä 20 - 30 % enemmän kuin tässä ensimmäisessä.  Siis pitäisi.