Kiiruhdin kotiin töistä, mutta normaalien rutiinien jälkeen sain poikkeuksellisesti kyydin salille. Jäi hyvin aikaa seurailla pojan treenejä käsisiteitä sitoessa.

Kuntoboxing-ryhmämme on pienentynyt syksyn kuluessa. Joko syynä on meneillään oleva flunssakausi tai sitten kesällä tehdy lupaukset on lunastettu tai jätetty sillensä odottamaan aikaa parempaa.  Porukkaa oli niin sopiva määrä paikalla, että pääsimme kaikki heti pareittain säkeille kunnon alkulämmittelyjen jälkeen.  Ohjelmassa oli melkoisen suoraviivaista mutta sitäkin nopeatempoisempaa mättämistä. Syke kohosi ja hiki virtasi, osasyynä tähän voi tietenkin olla taannoinen sairastelukin. Oli silti kerrassaan hienoa olla taas mukana.

LIhaskunto-osiossa tehtiin pariharjoitteluna tiukkoja reisi-, vatsalihas- ja punnerrusharjoituksia joko painojen kanssa tai ilman. Tässä puuhassahan parasta on se, että jokainen voi tehdä harjoituksia omien kykyjensä mukaan.

Juoksua ei tälle päivälle tullut, mutta huomenissa vedän pienen hölkän illansuussa, mikäli aikaa riittää. Lauantaina pitkis.