Tänään teki mieli juosta pitkään ja hitaasti, joten suunnistin vaihteeksi talvireiteille Tapanilan suuntaan. Olin syönyt töistä tultuani ja ruokanokosetkin olivat venyneet hieman pitkiksi, joten pääsin liikkeelle vasta puoli kahdeksan jälkeen illalla.

Lähdin jolkottelemaan T2:n reittiä pitkin myötäpäivään. Tapaninkyläntiellä sainkin päähäni jatkaa sitä eteenpäin aina Malmille asti. Lentokentän kohdalla käännyin Malminkaarelle, jota pitkin juoksentelin radan vartta Pukinmäen kautta kotiin. Siitä tuli tosi hyvä lenkki! Miksihän en ole aiemmin keksinyt tuota. Aikaa lenkkiin kului tunti ja 38 minuuttia, eli jotakuinkin saman mittainen sen täytyy olla kuin T2. LISÄYS: 14,6 kilometriä näyttää ulkoilukartta.

Eilinen pururata tuntui aluksi jaloissa (tai sitten viime viikon kaksi starttia painavat yhä). Oikean nilkan yläpuolella kihelmöi ja reidet tuntuivat aavistuksen puumaisilta. Hiljainen vauhti teki kuitenkin tehtävänsä ja olo jaloissa tasaantui vähitellen. Loppumatkasta uskalsin jo vähän pidentää askelta ja sain rennosta rytmistä kiinni. Sää oli mitä kaunein päivän sateiden jälkeen, aurinko paisteli, ilma oli raikas ja sopivan lämmin. Lyhyissä shortseissa ja t-paidassa pärjäsi ihan hyvin. Kiva palauttelulenkki kaiken kaikkiaan.

Huomenissa on joko lepopäivä tai sitten menen pururadalle uudelleen. On nimittäin luvattu aika rankkaa sadetta. Toisaalta tekisi mieli lähteä joka tapauksessa juoksemaan, oli sää tai fiilis mikä tahansa. Tällaista menemisen rauhaa minulla ei usein ole ja hinku olisi käyttää joka hetki hyödyksi. Voin ottaa rauhallisemmin vaikka viikonloppuna.