Hienostihan tuo sujui. Sää oli keväisempi kuin toisinaan keväällä, linnunlaulu vain puuttui. Aurinko näyttäytyi.

Lähdin liikkeelle varovaisesti, tarkoituksenani hölkötellä siihen tiettyyn tienristeykseen saakka, point of no return -pisteeseen, jossa on valittava joku kolmesta reittivaihtoehdosta. Niin keveästi nousi jalka että päädyin T2:een. Kotiin tultua tuntui siltä että olisin voinut juosta toisen kierroksen saman tien. Siihen oli hyvä lopettaa, säästää hyvää oloa.

Nyt onkin tarkkaan mietittävä kahden seuraavan viikon juoksuharjoittelut. Kotirataultraan on enää kaksi viikkoa aikaa. Viime viikko tuhraantui, eli ensi viikolla olisi vedettävä tiukka treeniviikko, ja sitä seuraavalla kevyt. Sen viikon torstaista lauantaihin olisi levättävä, tai korkeintaan yksi lyhyt kipakka lenkki juostava. Torstaina on lisäksi aloitettava massun valmistaminen koitosta varten. On mietittävä juomat ja sapuskat juoksun ajaksi. Perunalastuja on jo kotona. Yksi viime aikoina hyväksi havaittu energiapitoinen ja vatsaystävällinen aines on maapähkinä. Kun vielä löytyisi joku sopiva urheilujuoma. Ehdokkaita on kaapissa odottamassa koehenkilön vireystilan optimoitumista.

Huomenna voisi tietenkin mennä taas juoksemaan, mutta luulenpa että vaaliuurnilla käynti on sen verran uuvuttavaa että pidän huomenna lepopäivän. Tietäisipä vain kenelle äänensä antaisi....

 

14.1.2006

exe.time: 1.42/T2

ave: 144

kcal/fat: 724/40