Pikainen raportti kaiken kammottavan kiireen ja ähellyksen keskellä. Työpaikan tietotekniikkapäivitys on vienyt aikaa ja energiaa, niin etten jaksanut edes blogillani pistäytyä!

 

Maanantain urheilut jäivät työmatkahölkkäilyn varaan, ja vain yhteen suuntaan, kun menomatkalle siunaantui lastia kuljetettavaksi. Kohtasimme h:n kanssa, mikä on ollut vain ajan kysymys, kun työmatkareittimme nykyään kulkevat toisiaan sivuten. Oli piristävää huomata tutut kasvot kaiken hälinän ja ruuhkan keskellä!

Tiistaiksi suunnittelin lihaskuntopäivää, mutten malttanut jättää aamulenkkiä väliin, vaan hölkkäilin hissukseen ja verrytellen kympin verran töihin. Illalla pikaisen kauppareissun jälkeen lähdin salille kuntonyrkkeilemään ja jäin vielä voimatunnillekin. Saliohjelmassa oli koko vartalon mitalta treeniä kipakkaan tahtiin. Koin joitakin kauhun hetkiä, kun luulin niksauttaneeni ristiselkäni oikein kunnolla, kun teimme pallon päällä 5 kg:n painon kanssa treeniä.

Tänään keskiviikkona tuo kaikki tuntuu paitsi selässä myös muualla kropassa, yö meni levottomana heittelehtiessä, niin että tänään tyydyn vain jaloittelemaan itseni kotiin ja illalla lämmitän saunan. Selkä koheni työpöydän alla johtojen ja letkujen kanssa kyykistellessä. Armoitettua taukoliikuntaa on muuten konttaaminen tai kyykistely! Huomenna on taas busy päivä, mutta yritän ehtiä ulkoiluttamaan edes lenkkitossuja työmatkoilla.