Toivon, että tämän illan askeleista on jäänyt syvät muistijäljet!

Oli ultrakepeätä ja ultranautinnollista menoa, ultraverkkaista myös, mutta tätä ultravauhtia aion sitten sunnutaina körötellä kolme ensimmäistä kierrosta ja sen pienen rapian päälle, eli noin 38. kilometrille asti. Aikaa palaa arviolta 4.30 - 4.45 siihen mennessä, mutta palakoon. Loppuaikaani en lähde edes arvailemaan. Palkkioksi saan toivottavasti ehjät jalat ja hyvän mielen ja jaksan juosta maaliin asti.

Eli ihan testimielessä olin tänään liikkeellä. T1 on se lenkki jota aion sunnuntaina kiertää. Tarkoituksena oli viritellä kehoa mutta säästellä voimia, eli kaikki kiihdyttelyt olivat ankarasti kiellettyjä ja syke jatkuvassa tarkkailussa. Ensimmäisen viiden kilometrin jälkeen löysin sitten tuon askelen, rytmin ja tunnelman. Oikealta tuntui, ja helpolta, toivottavasti tavoitan saman sunnuntaina.

Jos tiet ovat samassa kunnossa kuin tänään, en odota kohtaavani mitään suuria ongelmia. Sääennusteen mukaan vallitsee nollakeli tai korkeintaan pikkupakkanen, ja poutakeli.  Tämän hetken ainoan huolenaiheen, eli sukupuolelleni ominaisen, säännöllisesti toistuvan oireilun pitäisi helpottaa sunnuntaihin mennessä. Oikeastaan hyvä että "ne" ilmaantuivat tänään eli ajallaan eivätkä vasta lauantaina, koska silloin sunnuntain urakka olisi saattanut olla saman tien sinetöity. Nyt on muistettava syödä ja eritoten juoda riittävästi, ottaa vitamiinit, kalkit ja muut sallitut dopingit. Pari pientä kävelylenkkiä raikkaassa ilmassa on arvatenkin paikallaan, rauta imeytyy paremmin. Muuten lepoa. Lauantaiksi suunniteltu suursiivous saa jäädä tekemättä. 

 

26.1.2006

exe.time: 1.37/T1

ave: 138

kcal/fat: 654/50