Lähdin matkaan tankki liian tyhjänä. Päivän nuudelimässäily ei riittänytkään iltaan asti, ja se iltapäivän välipalasämpylä taisi olla pelkkää höttöä, vaikka oli siihen jotain pieniä jyväsiäkin yritetty ympätä. Protskuja taisin jäädä vaille. Energiageeli on niin kauhean makuista, että jätin sen ottamatta. SPR-päivinä ei mikään vastenmielisen tuntuinen, makuinen tai hajuinen mene alas, ei vaikka mikä olisi. Mieluummin kärsitään vaikka nälkää tai syödään pelkkää karkkia.

Lenkki oli silti ihan tasapainoinen ja hyvä, keli oli loistava, luvattu lumimyrsky jäi tulematta eikä taida olla vieläkään alkanut. Menin Virallisen Ohjelman mukaisen T1:n myötäpäivään koska oli tyyntä. Kokeilin uutta nollakelin vaatetusta ja se toimi ihan hyvin: alimmaiseksi hengittävä kerrasto, sen päälle tuulihousut sekä pitkähihainen tuulenpitävä mutta hieman hengittävä paita, päällimmäiseksi puuvillapoolo kaulan ja kurkun suojaksi. Päähän villapipo, jossa puuvillavuori. Pelkkä puuvillapipo olisi riittänyt.

Bassolla soi menomusaa, ohjelman nimestä minulla ei ole hajuakaan mutta reippaan rauhallista ja keskittymistä edistävää fiilistelyä se oli. Hyvä juttu.

Mitä muuta? Ei mitään. Hyvä olo. Saunapuhdas.

 

14.12.2005

exe.time 1.32

own zone basic, limits 128 - 152

ave. 144

kcal/fat 655/45