Kuten toisaalla jo taisin mainita, kävin eilen taas levykaupassa aivan väärällä asenteella. Vannoin, etten ostaisi mitään, ja se oli virhe. Tietenkin löysin erikoishintaisten hyllystä monta laatikollista, joita ilman en kerta kaikkiaan tule toimeen. Onneksi mielimusiikkini ei taida olla ihan hoteinta pintaliitoa (vaan paremminkin melko cool), joten pikkurahalla (joka on tietenkin suhteellinen käsite) saan aikamoisen määrän sopivia sykkeentahdistimia erilaisiin aktiviteetteihin. Nyt tarttui mukaan mm. huikeat 100 hittibiisiä diskomusiikkia ja hintaa tästä kokoelmasta pyydettiin naurettavat viitisen euroa. Pitäkää vaan kalkkiksena, mutta en taida tietää mitään hauskempaa ja elämäniloisempaa ja tunnelmaa nostattavampaa kuin kunnon diskojumputus. Eikä muuten ole mitään piraattikamaa, vaan ihan aitoja esittäjiä. 

Tuskin maltan odottaa tämän illan saunalenkkiä, jolloin pääsen nauttimaan mahtijytkeestä ja tietenkin volyyminsäätimen nuppi on käännettynä kohti kaakkoa. Ainoa pilvi taivaalla on juuri nyt venähtäneeltä tuntuva ristiselkä, joka taisi ottaa itseensä, kun raahasin levyostoksia kotiin vyölaukussa. Laukulle tuli sen verran liikaa painoa, että n. 16 kilometrin matkalla rasitti jotain osaa ristiselässäni väärällä tavalla. Reppu olisi tässä(kin) mielessä toisinaan parempi työmatkavaruste. Mutta logistiikka tunnetusti pettää yleensä juuri pahimmalla hetkellä. Reppu lojui eilispäivänä kotona, samoin kuin se pieni piuhanpätkä, jota tarvitaan musiikin siirtämiseen ämppärille. Levyt oli siksi saatava jollain konstilla matkaan mukaan.

Toinen hyvä käyttötilanne eilisille ostoksille saattaa olla piakkoin käynnistyvä lihaskuntohaaste nimeltään "Kesä Kuntoon". Haasteen taustalla ovat samat kehvelit kuin taannoisessa Äijähaasteessa ja luvassa on päivittäistä rehkintää monella tyylillä. Tulee todella tarpeeseen ainakin Kaappimaratoonarin olemuksessa, jonka keskivartalo näyttää olevan niin heikkona, ettei pysty edes muutamaa äänitettä kuljettamaan uupumatta.