Eilen salilla jatkettiin valmentautumista V-päivää varten.

Ensin treenasimme muodossa lyöntejä, jotka olivat kohtalaisen hyvin muistissa. Nimet tuottavat lieviä muistamisongelmia, mutta eivätköhän nekin tässä automatisoidu.

Seuraavaksi teimme matonrajassa erinäisiä harjoituksia: karhun-ja rapukävelyä eteen- ja taaksepäin ja katkarapuryömintää sekä sivuttaisryömintää harteiden ja lantion avulla (kai tällä on joku oikea nimikin). Lisäksi heitimme kärrynpyöriä molemmilta puolilta ja teimme kuperkeikkoja niin eteen- kuin taaksepäin sekä lisäksi pientä akrobatiaa vaativan harjoituksen, jossa heitimme kuperkeikan ikään kuin esteen yli. Esteenä (tai "kivenä") oli yksi vapaaehtoinen oppilas, joka asettui matolle kilpikonna-asentoon. Oli vaikeata tehdä liikettä ilman, että suurin osa omasta painosta koitui kivi-poloisen selän päälle, mutta ehkä harjoitus auttaa. Viehättäviä nämä eläin- ja luontoaiheiset nimet.

Tunti kului jälleen kuin siivillä. Viimeiseksi kyselimme vielä opettajalta yksityiskohtia koetilaisuuteen liittyen. Jännää siitä tulee, onneksi emme joudu yksitellen "tuleen", vaan toimimme ryhmänä. Tilaisuus muistuttaa normaalia treenituntia, paitsi että tempo on kovempi ja liikkeet täytyy heti osata.