Tänään muut asiat vievät huomioni työmatkojen aikana, joten menen vasta illalla metsään rehkimään. Tarkoitus on mahdollisuuksien mukaan vetäistä viitisentoista kilometriä yhteen soittoon.

Eilen juoksin peräti kolme lenkkiä. Aamulla hölköttelin painavan repun kanssa töihin. Jouduin tunkemaan reppuun paitsi päivän asun myös takin, koska kaikki  olivat vaatteet jostain syystä kulkeutuneet kotiin työpaikalta.

Illalla oli salitreeniä. Teimme lihaskunto- ja koordinaatioharjoituksia, monenlaisia parin kanssa ja ilman. Teki tosi hyvää edellisen kerran painiähellyksen jälkeen. En ollut ainoa, jolla käsivarret, kyljet ja vatsalihakset olivat edelleen kipeinä. Hiki siinä tuli, ja ihmiset puhkuivat ja puhisivat. Lopuksi harjoittelimme vielä rannekaatoa.

Juoksin salille kiertotietä, niin että matkaa kertyi noin 4,5 km, ja samaa reittiä treenin jälkeen kotiin. Juoksuannosten jaottelu salipäivinä tuntuisi tämän yhden kokeilun perusteella toimivan hyvin näin. Kaksi kympin lenkkiä ennen salia on juuri ärsyttävästi piirun verran liian rankkaa, jotta kaikesta saisi parhaan mahdollisen irti. Pienellä lintsauksella iltalenkin osalta saan kuitenkin saman määrän juoksua päivälle.