Luin vime perjantain Nyt-liitteestä shakkinyrkkeilystä. Se on laji, jolla on myös harrastajia. Kuten nimestäkin voi päätellä, harrastajat yhdistävät siinä kaksi hyvin erilaista lajia, joiden syvissä olemuksissa on äkisti katsoen hyvin suuria ristiriitoja keskenään, mutta toisaalta taas - kummassakin taistellaan voitosta. Toisessa jyllää äly ja toisessa voima - vai oliko se toisin päin...

Hölkkä ja pyöräily ovat perinteisesti liittyneet hyvin yhteen,  vaikka ne ovat loppujen lopuksi keskenään hyvin erilaisia lajeja. Olennaisin ero mielestäni on se, että pyöräilyssä välineillä on erilainen ja isompi merkitys kuin hölkkäilyssä. No, kieltämättä olennaisin väline kummassakin on tyyppi itse, siis hän, joka  pyöräilee tai hölkkää.

Tämä väline, joka myös Kaappimaratoonarina tunnetaan, harrasti tänään sekä pyöräilyä että hölkkää. Aika hyvän treenipäivän sain aikaiseksi, kun aamulla ajelin ehkä hieman tavallista pidemmän version pidemmästä reittiversiostani, eli kierrellen ja kaarrellen Toukolan ja Kumpulan kautta rantaa pitkin ja Kaivopuiston kautta töihin. Sää oli mitä parhain, ei tuullut juurikaan ja yön sateen jälkeen aurinkokin pilkahteli. Iltapäivällä jätin polkupyörän töihin lepäämään ja hyppäsin tossuihin. Hölköttelin Nordenskiöldinkadun reittiä kotiin asti. Lämpötila nousi todella nopeasti sitä mukaa kuin jätin rantaa taakseni, tosin aurinkokin alkoi paistaa sinä aikana, joten Mäkelänkadun kohdalla jouduin riisumaan pitkähihaisen paidan pois ja taittamaan loppumatkan hihattomassa topissa, jonka olin kaikeksi onneksi pukenut alle. Aikaa kului päivän kumpaankin lenkkiin suurin piirtein saman verran, eli noin tunti ja 10 minuuttia.

En osaa sanoa, kumpi olisi parempi yhdistelmä: aamuhölkkä ja iltapäiväpyöräily, vaiko aamupyöräily ja iltapäivähölkkä. Kaikkein paras vaihtoehto olisi kuitenkin aamu- ja iltapäivähölkkä :)

Saa nähdä kauanko maltan pyörien avulla enää liikkua.

Maanantain simhossa kerrattiin tehokkaasti ja nopeatempoisesti keltaisen ja vihreän+ vyön tekniikoita, kuin tilauksesta! Lauantaina on edessä vielä kokonainen nelituntinen kertaussessio. On se kumma, jos ei näillä eväillä ala mennä tekniikat jakeluun!