Tapoihini ei kuulu jäädä muistelemaan pikkukärhämiä, mutta olen joutunut senkaltaisen julkisen hyökkäyksen kohteeksi mielestäni täysin aiheetta, että katson parhaaksi puolustautua.

Nimimerkit "JH" sekä "pietari" ovat julkisesti ilmoittaneet, että eivät enää vastaisuudessa kommentoi/lue blogiani, koska he ovat "viime aikoina" saaneet osakseen "vihamielistä" kohtelua ja "negatiivisia" kommentteja. Olen heidän mukaansa "kovin usein negatiivinen" kun kommentoin. Olen kuulemma "vittuillut" heidät ja "monet muut" kommentoijat "ulos". Näiden "muiden" kommentoijien nimiä he eivät luonnollisesti suostuneet paljastamaan. Olen nimimerkki "JH":n mukaan niin "typerä", etten "kykene keskustelemaan muiden kuin niiden kahden kaverini kanssa, jotka lukevat ja kommentoivat enää" tätä.

He eivät esittäneet syytöksiään blogissani, vaan eräässä julkisessa keskusteluyhteisössä, joka ei liity tähän asiaan mitenkään. Ne liittyvät kuitenkin suoranaisesti sekä minuun että blogiini, joten vastaan niihin täällä. Julkisesti.

Alla on listattu linkkeinä kaikki löytämäni nimimerkki "pietarin" kommentit blogissani viimeisen kahdeksan kuukauden aikana, mikä on varsin pitkä aika, siihen nähden, että päivitän blogiani jopa päivittäin ja kirjoitusten määrä on suuri. Pidemmältäkin ajalta on "pietarin" kommentteja, mutten jaksanut valvoa koko yötä niitä etsien. Tässä lienee riittävä näyte. Mikäli asia lukijoita kiinnostaa laajemmin, lisää "vihamielisyyksiä" voi etsiä arkistosta viime vuoden kesäkuusta taaksepäin. 

http://maraton.vuodatus.net/blog/1103108#comments<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

http://maraton.vuodatus.net/blog/1011054#comments

http://maraton.vuodatus.net/blog/1006067#comments

http://maraton.vuodatus.net/blog/972476#comments

http://maraton.vuodatus.net/blog/882516#comments

http://maraton.vuodatus.net/blog/770092#comments

http://maraton.vuodatus.net/blog/763059#comments

http://maraton.vuodatus.net/blog/745874#comments

http://maraton.vuodatus.net/blog/735270#comments

http://maraton.vuodatus.net/blog/726313#comments

http://maraton.vuodatus.net/blog/723003#comments

http://maraton.vuodatus.net/blog/695923#comments

http://maraton.vuodatus.net/blog/671130#comments

 

 

Tässä ovat ainoat tähän hätään löytämäni nimimerkki "JH":n kautta aikojen esittämät kommentit ja vastaukseni niihin. Puhunevat niinikään puolestaan. Merkille pantavaa on, että "JH" on hautonut noin kuukauden ajan edellistä kommenttien vaihtoa ja on palannut siihen jälleen eilen. 

http://maraton.vuodatus.net/blog/1036871#comments

http://maraton.vuodatus.net/blog/905976#comments

 

Toivon vastalahjaksi vaivannäöstäni, että nimimerkit "JH" ja "pietari" pitävät lupauksensa, eivätkä enää lue taikka kommentoi tätä blogiani.